
Catering
Cateringmeny
Bestillinger må være oss i hende helst sju dager før henting. Avbestillinger eller vesentlige forandringer må skje senest tre dager før, ellers faktureres full pris på ordren. Alle priser er pr. pers.
Forretter
Alle forretter serveres med hjemmelaget focaccia og smør
Hovedretter kjøtt
Hovedretter fisk
Desserter
Koldtbord
Minimum antall på bestillingen må være ti personer.
Røkt laks og eggerøre
Lakseruller med laks og urtedressing
Varmrøkt laks med rømme
Spekemat med potetsalat
Kylling med pastasalat
Røkt svinekam med italiensk salat
Hjemmelaget focaccia
Grovbrød og smør
305,- pr. pers.
Koldtbordet blir selvsagt levert meget pent pyntet på engangsfat. Vi setter vår ære i at maten skal se delikat ut, og smake utmerket! Er det ønskelig med en varmrett så har vi noen forslag nedenfor. Varmretten blir pakket i spesialemballasje klar til oppvarming hjemme.
Mulige tillegg til koldtbord
Ostefat med aprikosmarmelade, valnøtter i akasiehonning og salte kjeks. 40,- pr. pers
Gryterett og ris. 80,- pr. pers
Karbonader, erterstuing og stekt løk. 75,- pr. pers
Biff Stroganoff eller hjortegryte. 140,- pr. pers
